Mariner kødet om morgenen, så er denne ret hurtigt sat på
bordet.
Arbejdstid: 20 min. Marinering: 1-8 timer Koge/stegetid: 15
min. Ikke fryse-egnet.
2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
1-2 fed hvidløg (knust)
2-3 kviste citrontimian
½ økologisk citron
1 spsk olie
2 kyllingebryster
1 skalotteløg (fintsnittet)
1 spsk olie
250 g grønne bønner (blancherede)
10 sorte oliven (hakkede)
salt og peber
Tilbehør: nye kartofler eller brød
*
Hak hvidløg og timian sammen og tilsæt 1 tsk fintrevet
citronskal, ½ spsk citronsaft, olie, salt og peber.
Læg kødet i en frysepose og hæld marinaden ved.
Luk posen tæt og læg den i køleskab i min. 1 time.
Steg kødet på en varm grill eller grillpande i 10-12 min.
vend et par gange undervejs.
Sauter skalotteløg bløde i olie og tilsæt bønner og oliven.
Sauter under omrøring i 5 min. og smag til med salt og
peber.
Server kylling med bønner og nye kartofler eller brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin