Logo

Grillstegt hjortemørbrad med fyld af soltørrede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

500 g hjortemørbrad
8 soltørrede tomater
½ bdt hakket basilikum
3 spsk økologiske pinjekerner
olie til pensling
100 g tyndt skinke

* Tilberedning

Skær et lille hul i den tykke ende af mørbraden og lav hul hele vejen ned til den tynde ende af mørbraden med skaftet af en grydeske.

Bland fintsnittede soltørrede tomater, basilikum og pinjekerner og stop fyldet i mørbraden. 
Luk med en kødnål.

Pensl kødet med lidt olie og grill det i god afstand til kullene i ca 10-15 minutter. 
Vend jævnligt. 
Pak mørbraden ind i skinke og grill den i endnu ca 10 minutter. 
Lad kødet hvile tildækket i ca 10 minutter, inden det skæres i skiver .

Server mørbraden med baguetter og en salat. (se forslag her)


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (12 stemmer)
Siden er blevet set 3.169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her