8 spid med svinemørbrad
1 fed hvidløg
¼ dl krydderolie med chili
¼ dl barbecuesauce
¼ dl sojasauce
Salt, peber
¾ kg små skrubbede kartofler
2 spsk grøn pesto
1 spsk hvid balsamico
2 spsk olivenolie
Salt, peber
3-4 forårsløg
2 spsk ristede pinjekerner
1 stor håndfuld rucola
Tilbehør: brød
Rør knust hvidløg, krydderolie, barbecuesauce og sojasauce sammen og smør det på spiddene.
Krydr med salt og peber.
Kog kartoflerne møre ca. 16 min. og sæt dem til afkøling.
Rør pesto, balsamico, olivenolie, salt og peber sammen.
Vend de afkølede kartofler i dressingen, drys med snittede forårsløg og pinjekerner og lad salaten trække 15 min.
Grill spiddene 4-5 min. på hver side.
Drys salaten med rucola og server den til kødet sammen med brød.
--