Logo

Grillet hornfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

170 g hornfisk
125 g løg
200 g tomater
50 g squach
50 g gul peberfrugt
Salt og peber
Persille

Grill hornfiskene på en grillpande. Svits i en gryde løg, tomater, squach, gul peber der alt sammen er fint skåret ud. Smages til med krydderier. Hældes til sidst ud over fisken, pynt med fintklippet persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her