Logo

Grillede skalrejer i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg skalrejer
1 dl olie
1 tsk paprika
1 tsk hvid peber
2 tsk hvidløgspulver
2 laurbærblade

Krydderierne knuses og blandes med olien.

En bradepande pensles med marinaden, de frosne skalrejer hældes i, og skalrejerne pensles med resten af marinaden.

Skalrejerne sættes derefter i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.156 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her