Et godt bud på en varm ret er disse lækre lammespid. Er du
ikke til lam, kan oksekød eller kylling også bruges. Vi laver en enkel salat til. Marinér kødet 24 timer på køl inden brug.
Lækkert lam på 1 time. Antal portioner: 4 pers. Denne
opskrift er nem at lave.
Ingredienser:
½ dl olie
20 g hakket persille
1 fed hvidløg
400 g lammefilet
1 tsk fint salt
½ tsk. peber
1 øko-citron
*
Fremgangsmåde:
Blend en dressing af olie, persille, hvidløg, salt og peber.
Lammefileten frigøres for hinder og sener, skæres i store
tern og marineres i 24 timer med dressingen.
Kødet spiddes på grillspid og grilles 1-2 minutter på alle
side, 5-8 minutter i alt.
Helst på en trækulsgrill udendørs, alternativt på en god
grillpande indendørs.
Krydr spiddene med revet citronskal og citronsaft
umiddelbart før servering.
Servér dem med spidskål vendt i mormordressing (få
opskriften her).
Tips: Hvis du fyrer op i grillen, opnår du det bedste
resultat, men de bliver også supergode på en varm (grill)pande.