Logo

Spidskålssalat med mormordressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spidskålssalat med mormordressing

 

Denne nemme opskrift på en hurtig spidskålssalat er med den gode gamle mormordressing, hvor piskefløde blandes med citronsaft, som får fløden til at tykne.

Tilberedningstid: 15 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

 

# Ingredienser

1 spidskål

1 rødbede (kan udelades)

1 dl piskefløde

1 spsk citronsaft

1 tsk lys rørsukker

¼ tsk salt

2 dl krydderurter (efter smag)

*

Fremgangsmåde:

Kom fløde i en skål og tilsæt citronsaft og sukker.

Lad det stå, til fløden begynder at tykne, rør forsigtigt.

Smag til med salt og friske krydderurter.

Snit spidskålen helt fint, skær rødbede i helt tynde stave.

Vend spidskål og rødbede sammen med dressingen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.421 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her