Logo

Grillede laksesteaks med aspargessalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 laksesteaks
1 limefrugt
havsalt og friskkværnet sort peber
1 bk. rucola salat
1 rødløg
12 cherry tomater
½ bdt broccoli
12 grønne asparges

Dressing:
250 g fromage frais naturel 0.5%
1 spsk olivenolie
saft af ½ citron
1 tsk rørsukker
havsalt og friskkværnet sort peber
2 fed hvidløg
blandede finthakkede krydderurter

Laksesteaks overhældes med limesaft og krydres med salt og peber, hvorefter de grilles ca. 3 min. på hver side (først med skindsiden nedad)

Rucola skylles og blandes med rødløg i tynde både, halve cherry tomater, små broccoli buketter og friske asparges i 3 cm lange stykker.

Dressingen blandes og serveres til salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her