Logo

Grillede laksekoteletter med krydderurtesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede laksekoteletter med krydderurtesauce

4 laksekoteletter a 150 g

Marinade:
saft og skal af ½ limefrugt
2 spsk olie
1-2 spsk brun farin 
1 tsk salt
1-2 knsp sort peber

Sauce:
1 dl minifraiche
1 dl kvark
revet skal af ½ limefrugt
2 dl agurk, skrællet, udkernet og i tern
½ dl finthakket purløg eller salatløg
¼ dl finthakkede kapers
¼ dl finthakket dild
¼ dl finthakket persille
1 spsk finthakket oregano
1 tsk flormelis


Marinade:
Bland ingredienserne til marinaden sammen.

Skyl laksen, og læg den i en plasticpose.

Hæld marinaden over, og læg posen et koldt sted i 1-2 timer, hvorefter koteletterne grilles.

Sauce:
Bland alle ingredienser sammen, og stil blandingen koldt i mindst en time for at fremhæve smagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her