Logo

Grillede laksefileter med balsamicoglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede laksefileter med balsamicoglasur

 

Glasur:
1 dl balsamico
1 dl tør hvidvin
2 spsk citronsaft
2 spsk brun farin
peber og salt

6 laksefileter
1 tsk olivenolie

Bland ingredienserne til marinaden i en lille gryde.

Varm op og kog glasuren ind til ⅓ af den oprindelige mængde (ca. 15 min.).
Klargør grillen.

Pensl laksefileterne med olivenolie.

Grill fileterne i ca. 5 min. på hver side.

Server dem på en tallerken og hæld den varme glasur over.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.381 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her