Prøv at servere grillstegte kammuslinger som ugens fiskeret.
Det er nemt og lækkert.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. Grilltid: 6-10 min.
#
250-300 g rensede kammuslinger (evt. frosne)
2 spsk olie
1 citron (øko)
Salat:
1 grønt salathoved (fx ærtesalat)
200 g bælgede ærter (evt. frosne)
250 g cherrytomater
1 bakke ærteskud
1 spsk olie salt og peber
Tilbehør: brød
*
Tænd grillen. Læg 4-6 træspid i blød i koldt vand.
Dup kammuslingerne tørre med køkkenrulle, vend dem med olie,
og sæt dem på spiddene.
Pensl grillristen med olie, og steg spyddene på grillen i
ca. 3 min. på hver side.
Skær 4 skiver af citronen, og pres saften af resten.
Bland blade af ærtesalat med ærter, små stykker tomat, ærteskud,
olie, citronsaft, salt og peber.
Server grillspiddene med ærtesalaten, citronskiver og brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin