2 pk dybfrossen hel spinat
3-4 tomater eller 1 ds flåede tomater
2 løg smør eller margarine
salt og friskkværnet peber
2½ spsk hvedemel
2,5 dl mælk
3 spsk reven dansk Emmentaler
2 æg
rasp
6-8 skiver røget bacon
*
Tø spinaten op og lad den dryppe af.
Bred den ud i et velsmurt, ildfast fad, dæk med tykke tomatskiver eller de halverede flåede tomater.
Hak løgene groft og lad dem blive gennemsigtige i lidt smør eller margarine.
Læg dem i fadet og drys med salt og peber.
Bag 2 spsk fedtstof af med hvedemelet og spæd med mælken.
Lad det koge i 10 minutter - rør af og til.
Tag gryden af varmen og rør reven ost og sammenpiskede æg i.
Hæld det over ingredienserne i fadet og drys med lidt rasp.
Skær/klip baconskiverne i mindre stykker og fordel dem over retten.
Stil den i 225°C varm ovn i ca. 20 minutter.