1 skalotteløg
4 søtunge- eller rødtungefiletter
salt og friskkværnet hvid peber
1 dl- tør hvidvin
1 tsk citronsaft
1 formfranskbrød
estragon
100 g gouda ost
150 g mascarpone ost
4 tsk smør
Løget pilles og hakkes.
Søtungefiletterne skylles, duppes tørre, halveres på langs og krydres med salt og peber.
Løg, vin og citronsaft gives et opkog, fiskefiletterne trækker heri ved svag varme i ca. 7 minutter.
De må under ingen omstændigheder koge.
Brødet skæres i skiver og lunes.
Osten rives og blandes med den hakkede estragon og mascarpone.
Søtungefiletterne anrettes på et varmt fad.
½ tsk smør smeltes i panden, hvorefter en halv fiskefilet lægges i panden.
Mascarponeblandingen hældes henover, og det hele gratineres.
Brødet spises til.