Logo

Gratineret blomkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g blomkål
1 æg
¾ dl mælk
75 g revet ost 20+
1 tsk paprika
½ tsk salt

 
Blomkålen deles i buketter, der koges ca. 5 min. i letsaltet vand.
Blomkålen lægges til afdrypning i en sigte og fordeles derefter i bunden af et ovnfast fad.
Æg, mælk, ost, paprika og salt piskes sammen og hældes over.
Stilles i ovnen ca. 25 min. ved 175ºC.
Serveres med godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (12 stemmer)
Siden er blevet set 5.738 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her