Logo

Gratinerede chililever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g kalvelever
4 spsk olie
3 løg
1 dåse flåede tomater
3 fed hvidløg
2 gulerødder
1 chili
2 porrer
70 g ost
50 g hvedemel
1 tsk karry
Salt
peber

Leveren skæres i tynde skiver som vendes i blandingen af hvedemel, karry, salt og peber og steges svagt i den opvarmede olie ca. 5 minutter. Herefter lægges de i et fad. Løgene skæres i skiver og svitses med de pressede hvidløg. Gulerødder, chilipeber og porrer skæres i tynde skiver og koges med de flåede tomater ca. 15 minutter og hældes over leveren. Osten rives og drysses over til sidst. Sættes i ovnen ved 180º i ca. 30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her