400 g skrællede kartofler
250 g skrællede gulerødder
250 g broccoli
5 dl grønsagsbouillon
25 g smør
1 dl koldt vand
3 spsk hvedemel
100 g kvark 1%
250 g friske sukkerærter i 2 cm stykker
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør:
240 g groft brød
friskhakket persille
Skær kartofler og gulerødder i ½ cm tykke skiver.
Skær broccoli i små buketter og stokken i skiver.
Bring bouillon og smør i kog i en gryde.
Tilsæt kartofler og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 5 min.
Tilsæt gulerødder, bring blandingen i kog og kog videre i ca. 4 min.
Ryst vand og hvedemel sammen og rør det i kvarken.
Hæld blandingen i de kogende grønsager under omrøring.
Tilsæt broccoli og kog retten under låg i ca. 3 min.
Tilsæt sukkerærter, salt og peber og kog i ca. 1 min. Smag til.
Fryseegnet: Nej.