Logo

Grønsagsblanding med kanin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

en rest kogt eller stegt kaninkød
olie
paprika
1-2 løg i skiver
3-4 peberfrugter (grøn og rød), skåret i ringe
3-4 store tomater delt i kvarte
evt. 1 fed hvidløg
hakket persille

Kødet varmes godt igennem i olien, der er tilsat paprika. Grønsagsblandingen svitses i 1 spsk olie under stærk varme.
Først de skivede løg, herefter peberfrugterne, og til sidst kommer man tomaterne i.
Det hele svitses i 3-4 minutter, under omrøring.
Det er vigtigt at grønsagerne bevarer deres sprødhed, uden at virke rå. Dæmp varmen, eller tag gryde af.
Smag til med salt og peber og evt. 1 fed hvidløg.
Grønsagsblandingen fordeles portionsvis, læg kødblandingen i midten, og drys med hakket persille.
Serveres med ristet brød eller lune flûtes og kinesisk soja.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.450 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her