Logo

Grønne majskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g hvedemel
60 g polenta
¾-1 dl mælk
2 æg
250 g grønne blade fx rucola spinat sennepsblade og brøndkarse
2-3 kviste bredbladet persille
Salt og peber
Olie
 
Lynsvits de grønne blade i en wok, men kun 1-2 min., til de lige er "faldet sammen".
Kom hvedemel, polenta, mælk og æg i en skål og rør det sammen.
Tilsæt bladene, groft hakket persille, lidt salt og peber og rør det sammen til en dej, der ikke er for blød.
Steg majskagerne i lidt olie på en pande.
Læg dem på fedtsugende papir et øjeblik.
Servér de grønne majskager med den græske yoghurt og brød eller kartofler.


Tilbehør: Græsk yoghurt smagt til med salt, peber, hvidløg og lidt revet citronskal.
Brød eller kartofler. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.766 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her