Logo

Græske kødboller med yoghurtsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lam

KØDBOLLER:
¾ kg hakket lammekød
2 finthakkede løg
2 dl hakket persille
1 tsk salt
½ tsk peber
½ spsk knust spidskommen
1 tsk stødt koriander
olie til stegning

YOGHURTSALAT:
½ liter yoghurt naturel
1 agurk
1 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
2 fed knust hvidløg
salt og peber

1. Yoghurtsalaten tilberedes først. Hæld yoghurten i et kaffefilter og lad den dryppe fri for valle, det tager ca. to timer. 2. Kom yoghurten over i en skål og rør den med olie, citronsaft, knust hvidløg, salt og peber. 3. Riv agurken groft og tryk den fri for væde inden den blandes med yoghurten. 4. Alle ingredienserne til kødbollerne æltes sammen i en skål og formes til runde boller på størrelse med en valnød. 5. Kødbollerne steges på en pande i olie. 6. Serveres med yoghurtsalaten og brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.999 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her