Logo

Græske frikadeller på kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 1 kg kartofler
1 dåse flåede tomater
salt og peber
1 tsk oregano
500 g fårefars
1 dl rasp
2 dl mælk
1 finthakket løg
1 æg

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
Bland skiver med salt, peber, oregano og flåede tomater.
Bred blandingen ud i et ovnfast fad og til det i en 200ºC varm ovn i 20 minutter.

Læg raspen i blød i mælken i 10 minutter, og bland den med æg løg og fars.
Form farsen til store frikadeller og læg dem på det halvstegte kartoffellag.

Steg yderligere ½ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her