Logo

Græske frikadeller med tomatsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hakket lammekød
1 æg
2 fed hvidløg
1 lille hakket løg
1 dusk hakket persille
salt
peber
2-3 spsk rasp
et skvæt danskvand

Steges som mor (eller far) har lært os, efter at farsen har sat sig lidt. Inden frikadellerne vendes, placeres et lille laurbærblad oven på hver.

Serveres med små kartoffelbåde råstegt i olie og en salat bestående af tomater, oliven, fetaost og frisk basilikum med en god olivenolie over (med god mener vi fx. en Monini Extra Virgin).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.013 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her