Logo

Gæste mørbrad i fad med karry og ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Gæste mørbrad i fad med karry og ananas
Billede venligst indsendt af Maibritt Lennert

# Ingredienser

3 mørbrad ca. 1200 g
2 pk. cocktailpølser med skind
2 pk. bacontern
2 små løg i fine tern
1 stor dåse ananasringe
karry, paprika, salt og peber
smør til stegning

Sauce:
Fløde
bouillon
ananassaften
en dåse konc. tomatpuré
lidt mild sød chilisauce
1 spsk fransk sennep
evt. salt, peber, karry
 
* Tilberedning

Steg bacon og løg sammen på en pande, kom det herefter over i et stort ovnfast fad.
Rens mørbraderne og skær dem i bøffer, som trykkes let.
Steg bøfferne i fedtstoffet tilsæt evt. lidt smør og lidt karry, 2-3 min på hver side. 

Krydr med salt, peber, karry og paprika, læg over i samme fad.

Rist pølserne i det samme smør, læg i fadet, rist ananasringene i karrysmørret og 

læg dem øverst på det sammenrodede kød, bacon og pølsefad.
Kog panden af med så meget fløde som i vil have sauce, evt. bouillon for at spare på fedtet i denne IKKE fedtfattige ret.
Smag saucen til og tilsæt en dåse konc. tomatpuré.
Hæld saucen over i fadet og varm det hele i ovnen inden gæsterne kommer.

Det hele kan laves i god tid, så man kan nå at rydde køkkenet.
Tilsæt også gerne flere ting til fadet fx. champignon, perleløg, evt. majs.
Server en god salat og ris til.

 
Tips: En god salat man kan lave til er:
Meget fintsnittet hvidkål blandet med ananasstykker.
Som blandes i denne 'creme' lavet af ½ l. 18% cremefraiche, 6 spsk mayonnaise, evt. lidt piskefløde alt efter konsistensen.
Smag til med salt og hvid peber 



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (16 stemmer)
Siden er blevet set 8.746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her