Logo

Fyldte flæskeruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 skiver flæskekød (ca.700 g)
salt, peber
1 bdt fintklippet dild
½ dl tomatpuré
2 spsk smør
4 dl svinebouillon
jævning
 
Krydr kødskiverne med salt og peber og fordel dild og tomatpuré på.
Rul skiverne sammen og bind med bomuldsgarn. Brun rullerne i en gryde
med smør.
Spæd med bouillon og lad rullerne snurre 30-40 minutter under låg.
Tag rullerne op og jævn til sauce.
Kom rullerne i saucen og server.
Servér evt, kartoffelmos til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her