Svinemørbrad er tit
på tilbud. Fyld kødet med soltørrede tomater, pinje kerner og basilikum, og det
bliver en himmelsk ret.
Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: 25 min. Ikke fryse-egnet. (4 personer)
#
2 små svinemørbrad
(i alt 600 g)
100 g soltørrede
tomater (udblødte eller i olie)
1 potte basilikum
25 g pinjekerner
40 g parmesanost
8 skiver parmaskinke
eller anden lufttørret skinke
Salat:
150 g vårsalat
1 tsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
3 spsk olie
salt og peber
Tilbehør: citronbåde
evt. brød
*
Tænd ovnen på 175 °C.
Afpuds de to svinemørbrad
og flæk dem på langs, uden at skære helt igennem.
Bred kødet ud og
fyld med en blanding af grofthakkede soltørrede tomater, basilikumblade i
mindre stykker, pinjekerner og parmesanost i flager.
Læg 4 skiver
lufttørret skinke på et stykke madpapir eller bagepapir.
Læg en mørbrad
ovenpå og tril skinken om kødet ved hjælp af papiret.
Bind med kødsnor og
gentag med den anden mørbrad.
Læg de to fyldte
mørbrader i et ovnfast fad og sæt dem i ovnen ca. 25 min.
Mål med
stegetermometer:
Steg til
kernetemperaturen er 62-65 °C.
Lad kødet hvile
10-15 min.
Skyl og slyng
salaten.
Pisk dressingen
sammen og vend den med salaten.
Skær kødet i skiver
og server med salat, citron både og evt. brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin