750 g kalvebryst
100 g lever
150 g hakket flæskesmåkød
50 g bacon
1 løg
lidt opblødt franskbrød
¼ l. suppe
1/8 l. hvidvin
2 spsk margarine
salt og peber
merian
1 lille glas madeira
hvedemel
Lad slagteren skære en lomme i kalvebrystet og fyld den med følgende fars.
Hakket løg der svitses i 1 spsk margarine, bacontern og hakket lever, der steges med et par minutter og spædes med madeira.
Bland dette godt med hakket kød og opblødt franskbrød samt krydderier i en skål.
Fyld det i lommen og luk den med kødpinde.
Gnid kødet med salt og peber.
Smelt 1 spsk margarine i den åbne gryde og brun kalvebrystet på alle sider.
Spæd med suppe og hvidvin.
Luk gryden og kog ca 20 minutter.
Køl gryden af og luk den op.
Jævn med hvedemel og smag til.