1 ¾ kg kalvebryst uden ben
200 g hakket kalvekød
25 g smør
1 ½ dl vand
1 dl tør vermouth
1 løg
1 æg
½ dl piskefløde
2 tsk rosa peberkorn
1 rød peberfrugt
1 tsk salt
peber
2 spsk hakket persille
½ dl piskefløde
1 tsk Maizenamel
2 flåede tomater
2 spsk tomatpuré
salt
peber
Pil og hak løget. Rør det hakkede kød til fars med løg, æg og piskefløde. Knus de rosa peberkorn og skær peberfrugten i tern. Kom det i farsen sammen med persille, salt og peber. Skær en dyb lomme i kalvebrystet. Drys kødet med lidt salt og peber. Fyld lommen med farsen. Luk åbningen med kødnåle. Brun kødet i smørret i en gryde. Hæld vand og vermouth ved. Lad kødet småstege et par timer, til det er mørt. Tag kødet op og dæk. Pres tomaterne fri for kerner og skær dem i strimler. Kom tomaterne ned i gryden til skyen. Rør fløde og Maizenamel sammen og pisk det i saucen. Kog det igennem og smag til med tomatkoncentrat, salt og peber. Server kartofler og grønsager.