Vegetabilsk olie
Hakket løg
Hakket hvidløg
Finthakket rød chili uden kerner
Snittede forårsløg
Sechuan-peber
Havsalt
Rødspætte
Maizena
Hvedemel
Salt
Danskvand
Limesaft
Friskhakket koriander
Kom lidt olie på en pande og tilsæt hakket løg.
Når løgene er ved at være brune tilsættes lidt hakket hvidløg og chilien. Steg det hurtigt og lad det dryppe af på noget køkkenrulle.
Kom det op i en skål og tilsæt snittede forårsløg, sechuan-peber og
havsalt.
Filetér rødspætten og skær den i mindre stykker.
Krydr den med lidt salt.
Si Maizena, hvedemel og salt i en skål.
Tilsæt iskoldt danskvand og rør godt rundt.
Vend fisken i dejblandingen, der skal være kold og frituresteg fisken i et
minut.
Anret fisken på tallerkner og drys den sprøde blanding over.
Kom slutteligt lidt limesaft henover og drys lidt koriander over.