Logo

Frikadelle med hakket kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hakket kalkunkød
1 ½ tsk groft salt
1 spsk fintrevet løg
100 g finthakket grøn peberfrugt
100 g finthakket rød peberfrugt
friskkværnet peber
1 æg
1 ½ dl mælk
50 g rasp
25 g smør
½ l. Karolines Sauce Naturel
¼ tsk revet muskatnød
½ tsk groft salt
friskkværnet peber

Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min.
Kom løg, peberfrugter, peber og æg i.
Rør mælken i lidt efter lidt og derefter raspen.
Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
Lad halvdelen af smørret gyldne i en mellemstor pande.
Fordel farsen i panden til én stor frikadelle.
Steg den ved svag varme i ca. 10 min.
Lad frikadellen glide over på et stort, fladt låg.
Kom resten af smørret på frikadellen og læg panden over som låg.
Vend den hurtigt rundt og steg videre i ca. 10 min., stadig ved svag varme .
Kom Sauce Naturel og krydderier i en tykbundet gryde.
Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag saucen til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her