300 g hakket kalkunkød
1 ½ tsk groft salt
1 spsk fintrevet løg
100 g finthakket grøn peberfrugt
100 g finthakket rød peberfrugt
friskkværnet peber
1 æg
1 ½ dl mælk
50 g rasp
25 g smør
½ l. Karolines Sauce Naturel
¼ tsk revet muskatnød
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min.
Kom løg, peberfrugter, peber og æg i.
Rør mælken i lidt efter lidt og derefter raspen.
Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
Lad halvdelen af smørret gyldne i en mellemstor pande.
Fordel farsen i panden til én stor frikadelle.
Steg den ved svag varme i ca. 10 min.
Lad frikadellen glide over på et stort, fladt låg.
Kom resten af smørret på frikadellen og læg panden over som låg.
Vend den hurtigt rundt og steg videre i ca. 10 min., stadig ved svag varme .
Kom Sauce Naturel og krydderier i en tykbundet gryde.
Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag saucen til.