Er der en sjat rødvin tilbage fra weekenden, så lad den
sætte præg på hakkebøfferne.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen.
#
1-2 løg eller rødløg
15 g smør
300-350 g magert, hakket oksekød
1 spsk frisk timian
1-2 spsk hvedemel
2 dl rødvin
½ dl piskefløde
salt og peber
Tilbehør:
kartofler og grønsager
*
PIL løgene og skær dem i tynde skiver.
Steg dem bløde på en pande med smør (8-10 min.)
ÆLT kødet sammen med finthakket timian, salt og peber og
form det til 2 bøffer.
Vend dem i mel.
TAG løgene af panden (hold dem varme) og steg bøfferne 2-3
min. på hver side.
Tag bøfferne af panden (hold dem varme) og hæld rødvinen på.
Kog det igennem under omrøring og tilsæt fløden.
Kog det ind til passende konsistens og hæld saucen omkring
bøfferne.
SERVER bøfferne med sauce, kartofler og grønsager.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin