Logo

Flamberet hanekyllling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hanekylling
3 spsk hvedemel
salt, peber
20 g smør
2 spsk olie
½ dl cognac
½ fl rødvin
1 kvist timian
1 kvist persille
persille
1 laurbærblad
200 g skalotteløg
350 g markchampignon
hakket persille
 
Parter kyllingen i 8 dele.
Dup kyllingestykkerne tørre og vend dem i hvedemel, som er krydret godt med salt og friskkværnet peber.
Brun kyllingen i smør og olie i en stor stegegryde, hæld cognac på og flamber, både fedt og kylling skal være ret varmt, hvis den skal tænde. 
Tilsæt vin, timian, persille og laurbær og lad retten simre med låg i 45-60 min.
Mens kyllingen simrer, ordnes grønsagerne, skalotteløgene pilles og champignon renses.
Kom løgene i, efter kyllingen har simret i 20 min., og lad champignon koge med i 5-10 min.
Inden servering fjernes krydderurterne.
Pynt med hakket persille.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.637 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her