Logo

Flødekogte courgetter vendt med pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½-¾ l. revne courgetter
2 ½ dl fløde 13%
1 spsk dijonsennep
1-2 spsk reven parmesanost
salt
peber
275 g penne eller anden småpasta
frisk basilikum

Knug courgetterne helt fri for væde.
Kom fløden i en gryde, giv den et opkog, læg courgetterne i og lad dem småsnurre i fløden i et par min.
Smag derefter til med sennep, ost, salt og peber.
Kog og afdryp pastaen, vend den sammen med courgettesaucen og server med det samme med frisk basilikum.
Spises som grøn ret eller server med røget skinke eller fisk og brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.238 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her