Logo

Flæskeruller med svesker - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer. Kogetid i trykkoger: 15 min.

# Ingredienser

600 g svinekød i tynde skiver, fx bov eller kam
100 g udstenede svesker
salt, peber og en anelse ingefær
3 spsk hvedemel
2 spsk smør eller margarine
1 dl bouillon (fra dåse) eller suppe
1 ½ dl piskefløde

* Tilberedning

Fordel sveskerne på kødskiverne og drys med salt, peber og ingefær.
Rul kødet sammen herom og bind omkring med bomuldsgarn eller fæstn med kødnåle. 
Vend rullerne i hvedemel og brun dem i fedtstoffet i trykkogeren.
Hæld bouillonen og piskefløde ved og luk for trykkogeren.
Bring den på tryk.
Kog rullerne i 15 min.
Tag langsomt trykket af gryden.
Befri rullerne for snor eller nåle og anret dem i et halvdybt fad.
Lad saucen koge godt ind og hæld den over eller server den til.
Kogte kartofler eller løse ris serveres til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.225 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her