4 personer. Kogetid i trykkoger: 15 min.
# Ingredienser
600 g svinekød i tynde skiver, fx bov eller kam
100 g udstenede svesker
salt, peber og en anelse ingefær
3 spsk hvedemel
2 spsk smør eller margarine
1 dl bouillon (fra dåse) eller suppe
1 ½ dl piskefløde
* Tilberedning
Fordel sveskerne på kødskiverne og drys med salt, peber og ingefær.
Rul kødet sammen herom og bind omkring med bomuldsgarn eller fæstn med kødnåle.
Vend rullerne i hvedemel og brun dem i fedtstoffet i trykkogeren.
Hæld bouillonen og piskefløde ved og luk for trykkogeren.
Bring den på tryk.
Kog rullerne i 15 min.
Tag langsomt trykket af gryden.
Befri rullerne for snor eller nåle og anret dem i et halvdybt fad.
Lad saucen koge godt ind og hæld den over eller server den til.
Kogte kartofler eller løse ris serveres til.