Logo

Flæskepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Flæskepandekage

 

Æg er en dejlig spise - billig mad, nemt at tilberede og ikke særligt fedende. Æggeretter er også dejlig sommermad.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min.

#

10-12 skiver letsaltet flæsk eller bacon

1 spsk smør

8 æg

4 spsk fløde

salt, peber

persille eller purløg

*

1. Steg flæsket gyldent ved jævn varme og læg det på fedtsugende papir. Hæld fedtet væk.

 

2. Pisk æggene let sammen med fløde, salt og peber.

Kom smørret på panden og hæld æggemassen på.

Løft massen fra bunden med paletkniven, så det hele får lejlighed til at stivne.

 

3. Når pandekagen er næsten stivnet, lægges flæsket på.

Drys rigeligt med hakket persille og purløg over.

 

4. Server en skål grøn salat til samt lune flûtes eller groft brød.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her