6-8 mellemstore fiskefileter
200 g torskerogn
2 porrer
Lille håndfuld sorte oliven
1 smøreost med krydderier (fx pikant)
½ rød peber
Salt og peber
majs
ærter
bønner
1 stor tomat
saft fra citron
olie
Torskerognen vendes ud i en skål og moses forsigtigt med en gaffel.
½ porre, ½ rød peber samt oliven snittes fint og blandes i
torskerognen.
Smøreosten kommes heri efterfølgende, så blandingen udgør en fast
masse.
Et fad smøres med olie.
Resten af porrerne skæres i skiver og majs, ærter samt bønner lægges
i bunden af fadet.
Herpå lægges halvdelen af fileterne og ovenpå rognmassen i en lang tyk
bane.
Resten af fileterne lægges ovenpå og klemmes omkring massen.
En tomat skæres i skiver og lægges ovenpå, pres lidt citronsaft udover
og kværn lidt salt og peber henover også.
Ind i ovnen på 200ºC i ½ time.
Serveres med salat og er god til både pasta, ris eller kartofler.