Logo

Fiskekrebinetter med remoulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskekrebinetter med remoulade

 

Prøv at stege et par sprøde fiskekrebinetter i stedet for fiskefrikadeller det er nemt og smager skønt.

Arbejdstid: 45 min. Stegetid: 10 min. 4-6 personer

 

#

600 g filet af kulmule, lyssej eller torsk (evt. blandet med 50% laks)

salt og peber

2-3 stængler bladselleri

75 g durumhvedemel

1 æg

150 g gourmet rasp (storflaget)

3 spsk olie

50 g smør

 

Remoulade:

100 g mayonnaise

½-1 dl cremefraiche eller skyr

2-3 tsk dijonsennep

1 rødløg

100 g syltede agurker

2 spsk kapers

en håndfuld persille

lidt kørvel

salt og peber

 

Tilbehør: rugbrød

*

 

REMOULADE: Rør mayonnaise med cremefraiche eller skyr og sennep.

Hak de øvrige ingredienser fint, og rør dem i.

Smag til med salt og peber, og sæt remouladen i køleskabet.

 

HAK fisken groft med en stor kniv eller i en foodprocessor med pulse-knappen.

Bland "farsen" med 1 tsk groft salt og lidt friskkværnet peber.

 

RENS bladselleristænglerne, og hak dem fint evt. i en foodprocessor.

Rør dem i fiskefarsen, og form farsen til 6-8 små bøffer.

Vend dem i durummel og dyp i sammenpisket æg, og vend i rasp.

Varm en pande med olie og smør og læg krebinetterne på panden, når smørret bruser af.

Skru ned til middelvarme, og steg dem i 4-5 min. på hver side.

 

SERVER krebinetterne med remoulade og rugbrød.

 

Fiskekrebinetter med remoulade

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her