300 g lyssejfilet (el. torsk eller havtaske)
1 rød peberfrugt
1 courgette
2 gulerødder
½ spsk olie eller 10 g smør
2 spsk sorte oliven uden sten i vand (ikke olie!)
saft af ½ citron
2 spsk hakket persille
Tilbehør:
ca. 40 g frisk pasta pr. person eller groft brød
Fjern evt. ben fra fisken og skær den i pæne brede stykker.
Læg fisken på bagepapir eller letsmurt alufolie og drys med salt og evt.
lidt kværnet peber.
Bag den i en 220ºC varm ovn til den er fast og hvid 6-8 minutter.
Skær alle grønsagerne i ret små terninger (det ser flottest ud).
Varm olien op på en dyb teflonpande og rist dem heri 5 minutter.
Hak oliven og kom dem i sammen med citronsaft og hvis der er, lidt væde
fra fisken.
Varm igennem og smag til. Vend persillen i.
Anret grønsagerne på tallerkener og kom fisken ovenpå.
Server med nykogt pasta eller brød.