250 g hakket oksekød
250 g hakket flæskekød
2 kogte kartofler
1 spsk revet løg
salt og peber
3 porrer
smør eller margarine
tomatpuré
reven muskatnød
Tilbehør: kogte kartofler og grønne ærter
*
Bland de 2 slags kød med de fint mosede kartofler og tilsæt revet løg.
Form farsen til 4 bøffer og drys dem med salt og peber.
Skær porrerne med så meget top som muligt i tynde skiver og svits dem i et par spsk smør eller margarine.
Tilsæt 1 spsk vand og lad dem dampe meget møre.
Tag dem over på en tallerken og hold det varmt.
Kom mere fedtstof på panden og brun bøfferne godt.
Steg dem derpå ved mild varme i 3-4 minutter på hver side - læg låg over panden.
Top porrerne op på bøfferne ved serveringen og dryp hver bøf med tomatpuré.
Drys med reven muskat og server dem med kogte kartofler og grønne ærter.