Logo

Fine fiskefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fine fiskefrikadeller

500 g torskefileter

250 g champignon

1 lille løg

salt

1 æg

1 ægge­blomme

3½ spsk rasp

smør eller margarine

Tilbehør: kogte kartofler, salat eller stuvet spinat

*

Lad torskefileter, champignon og løg gå 2 gange gennem kødma­skinen og rør det op med salt, æg, æggeblomme samt rasp.

Form farsen til små frikadeller med en dessertske og steg dem gylden­brune i smør eller margarine.

Server kogte kartofler og salat eller stu­vet spinat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her