500 g fettucine
60 g smør
2 fed hvidløg, pressede
500 g squash, revet
75 g parmesan, friskrevet
2 ½ dl olivenolie
16 blade basilikum
Kog pastaen i en gryde med rigeligt vand til den er lige netop mør.
Afdryp og kom tilbage i gryden.
Mens pastaen koger, varmes smørret i en tykbundet gryde.
Hvidløget sauteres heri 1 min.
Tilsæt den revne squash og steg den 1-2 minutter til den er blød.
Hæld squashen og parmesanen ned til den nykogte pasta i gryden og vend grundigt rundt.
Sprøde basilikumblade :
Olien varmes i en gryde og heri steges 2-3 basilikumblade ad gangen til de er sprøde.
Tages op med en gaffel og afdryppes efterhånden på køkkenrulle.
Fordel pastaen i varme tallerkner og top med de sprøde basilikumblade .
Server straks.