1 mellemstort hvidkålshoved
vand
salt
1 dåse flåede tomater
ca. 2 dl bouillon
Fars:
250 g hakket oksekød
250 g hakket flæskekød
1 finthakket løg
1 – 2 tsk mild paprika
evt. 3 spsk finhakket persille
1 æg
1 dl rasp
1-2 dl mælk
salt, peber
8 skiver bacon
Snit kålen fint, og giv den et opkog i vandet, til den falder sammen.
Hæld den til afdrypning i en sigte.
Ælt alle ingredienserne sammen til farsen.
Smør et ovnfast fad og læg halvdelen af farsen heri.
Fordel hvidkålen ovenpå, og dæk med resten af farsen.
Læg baconskiverne ovenpå.
Hæld de flåede tomater med væske ned i fadet.
Hæld bouillon ved retten.
Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen ved 200ºC ca. 1 time, til alt er mørt.