Logo

Enebærgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g skært oksekød
1 spsk olivenolie
2 små hakkede løg
salt, peber
10 enebær knust i morter
250 g champignon
1 dl tamari soya
2 dl vand
½ l skummetmælk pisket med 2 store spsk Maizena.
Tilbehør:
200 g ris eller kartoffelmos af 1 kg kartofler
 
Varm olien i en gryde.
Tilsæt løg, salt, peber, stødte enebær og til sidst kødet.
Dette brunes og svampe, soya og vand kommes ved.
Småsimrer i 45 min, hvorefter det jævnes med Maizenablandingen.
Gryderetten smages til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her