Logo

En høne at plukke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En høne at plukke

1 poulard

smør eller margarine

peber

1 dl fløde

1 dl cremefraiche

50 g danablu

1 fed hvidløg

klippet persille

Tilbehør: surbrød, Tomatsalat - se Tillæg

*

Del poularden i 6-8 stykker og tryk dem godt af i køkkenrulle.

Brun dem omhyggeligt og læg dem over i en gryde.

Drys med peber.

Kog panden af med fløden og hæld det over.

Bland cremefraiche og moset Danablu med presset hvidløg og kom det i gryden.

Læg låg over og lad det småsnurre i 35-45 minutter.

Drys ved serveringen med persille og server surbrød og tomatsalat til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.070 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her