Logo

Dybstegte kammuslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 fed hvidløg
reven skal af ½ citron
3 spsk hk. persille
50 g dulle
salt og peber
8 store kammuslinger
1 æg
lidt rasp
vindruekerneolie til dybstegning
3 dl blandet salat
 
Knus hvidløget og bland det med citron og persille ind i dullen, og det stilles koldt.
Kammuslingerne vendes i æg og rasp og dybstegte i den opvarmede olie til overfladen er sprød (ca. 3 min.).
Citronsmørret smeltes i en lille gryde og det hældes over kammuslingerne der er anrettet på salatblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her