Logo

Dolmer med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Domer er oprideligt stammende fra Mellemøsten. Her er retten dog mere dansk i det den serveres med brun sauce, kartoffler og rødkål.

250 g bacon
250 g hakket oksekød
½ dl rasp
1 spsk kartoffelmel
½ tsk salt
¼ tsk peber
¼ tsk paprika
1 æg
3 spsk danskvand eller mælk

Rør det hakkede oksekød med rasp, kartoffelmel, krydderier, æg og danskvand/mælk. Farsen skal være fast.
Læg baconskiverne to og to ved siden af hinanden så de lige overlapper.
Læg en passende portion fars på og rul baconskiverne sammen, fæst med tandstikker.
Lav 8 ruller på denne måde og brun dem i ca 1 spsk margarine i en dyb
pande ved jævn varme.
Skru ned for varmen til svagt blus og steg rullerne færdige til farsen er gennemstegt.
Kog kartoflerne.
Serveres med brunsauce, rødkål og hvide kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her