2 forårsløg
½ gul peberfrugt
1 stor rød chili
1 fed hvidløg
50 g soyabønnespirer
2 spsk sesamolie
8 dl soyasauce
200 g hvedemel + hvedemel til udrulning
25 g syltet ingefær
Rens forårsløg og peberfrugt, skyl dem og skær dem i små tern.
Skyl og udkern chilien og hak den fint. Pil hvidløget og hak det fint.
Kom soyabønnespirerne i en sigte, overhæld dem med koldt vand, lad dem dryppe af og hak dem groft.
Opvarm olien i en wok.
Braiser soyabønnespirer, forårsløg, peber frugt, chili og hvidløg i 2 minutter.
Smag til med lidt soyasauce og lad det køle af.
Hæld hvedemelet på et spækkebræt og ælt det lidt efter lidt til en glat dej med kogende vand.
Form dejen til 12 kugler og rul dem ud i cirkler med en diameter på ca. 10 cm.
Læg lidt fyld i midten af hvert stykke dej.
Fold dejcirklerne sammen foroven og sørg for, at samlingerne skiftevis knibes i hver sin retning.
Damp dej pakkerne i en bambuskurv eller dampindsats i wokken i 10 min.
Bland syltet ingefær med den resterende soyasauce og server det som dip.
En skarp krydderurtesauce er en raffineret smagskontrast.
Lav den af 1 spsk hakkede korianderblade, 2 spsk sesam olie, 3 spsk soyassauce, 2 spsk limesaft, 1 tsk hakket hvidløg og lidt sambal oelek.