Prøv denne fine anretning med dampede nye porrer og
kyllingebryst et godt alternativ til al den stegte mad. Saucen er en
olie/eddikedressing med sennep og skalotteløg.
Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 12 min. 2 personer. Er du alene
så halver portionen..
*
1 bundt nye porrer
2 kyllingebryster
1 laurbærblad
salt og peber
2½ dl hønsebouillon
1 hårdkogt æg
1 bundt purløg
8 sorte oliven
1 spsk saltede kapers
Dressing:
1 skalotteløg
1 tsk dijonsennep
1 spsk vineddike
3 spsk olie
Tilbehør:
brød eller kartofler
*
RENS porrerne og skær dem i 10 cm lange stykker.
Læg dem, kyllingebryster og laurbærblad i en sauterpande og
drys med salt og peber.
Hæld bouillonen ved og lad det simre under låg ca. 12 min.
PIL ægget og hak det. Skyl purløgene og snit dem fint.
Udsten de sorte oliven og hak dem.
Skyl saltet af kapersene og hak dem evt. groft.
PIL skalotteløget og hak det fint.
Rør det sammen med sennep, vineddike og olivenolie. Krydr
med salt og peber.
TAG kylling og porrer op og dryp dem af på et stykke
køkkenrulle.
Anret på tallerkner og hæld dressingen over.
Drys med æg, oliven og kapers og server med brød eller kogte
kartofler.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin