Logo

Chimichanga

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chimichanga

1 pk. majs tortilla (dampet)
1 portion godt stegte bønner
60 g oksekød eller kylling kogt og skåret i strimler
7 g revet ost, Cheddar Monterey eller anden fast ost
1 portion guacamole
1 portion sur fløde (cremefraiche f. eks.)
1 portion god sauce med grøn chili

I midten af tortillaen placeres de stegte bønner, samt okse- eller kyllingekødet, der er skåret i strimler samt revet ost.
Fold dejen som en konvolut, og stop enderne godt ind.
Dybsteg (frituresteg) i varm olie til chimichangaen er gylden brun, og
lad den derefter dryppe af eller suges fri for olie på køkkenrulle el.
lignende.
Servér Chimichangaen med Guacamole, cremefraiche eller Chilisaucen.

 

Madopskrift billede


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 9.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
35406-10-2010 19:31:51 anette
utrolig gode. men kunne godt bruge en bedre forklaring på hvordan man lukker dem.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her