Logo

Chili-gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

25 g smør el. margarine
100 g skært oksekød i tynde striml
1 ½ tsk chilipulver, efter smag
1 spsk tomatpure
2 tsk hvedemel
2 tomater, flåede u. kerner
1 ½ dl varm okebouillon
50 g champignon i skiver
1 lille porre, skåret i skiver
50 g majs
100 g røde bønner-dåse (kidney beans)
25 g tortilla-chips, knuste
15 g lageret danbo- el. cheddar
pynt: hakket persille

Kom fedtstof og kød i en skål og kog i 1 ½ min. på højeste effekt. Rør om 2 gange under kogningen.

Tilsæt chilipulver og tomatpure og kog 30sek. på højeste effekt. Tilsæt hvedemel, hakkede flåede tomater, bouillon og champignons. Rør godt rundt og kog i 2min. på højeste effekt, indtil retten er jævnet. Rør 2-3 gange under kogningen. Tilsæt porreskiverne og kog under låg i 10min. på middel effekt. Tilsæt majs og bønner og kog under låg i 6min. på middel effekt. Bland de knuste tortillachips med den revne ost. Drys blandingen over retten og kog i 30-45sek. på højeste effekt.

Drys med persille og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.483 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her