Logo

Chili con carne - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4-6 personer. Trykkoger: 30-45 min. - alm.gryde: 1 ½-2 timer.

# Ingredienser

¾-1 kg oksekød, mellemskært, klump eller yderlår, i tern
50 g smør/margarine
2 løg, i ringe
2 peberfrugt, i strimler
1 ds flåede tomater
salt, peber
1-2 fed hvidløg, knust
1 spsk chilipulver
½ spsk kommen
125 g hvide bønner, iblødsat ca. 12 timer
125 g røde bønner, iblødsat ca. 12 timer
2-3 dl bouillon (vand + suppetern)
1 knsp cayennepeber
evt. 1 spsk hvedemel

* Tilberedning

Brun kødet i fedtstoffet i gryden, tag det op.
Svits løg og peberfrugt i fedstoffet, tag dem op.
Kom de flåede tomater i gryden og kog dem lidt i fedtstoffet.
Tilsæt salt, peber, hvidløg, chilipulver og kommen.
Kom kødet tilbage i gryden og trykkog det 20-30 minutter - afkøl hurtigt.
Hæld iblødsætningsvandet fra bønnerne og kom dem i gryden med bouillon.
Trykkog 8-10 minutter - afkøl hurtigt.
Tilsæt peberfrugter, løg og cayennepeber.
Trykkog igen 3 minutter - afkøl hurtigt.
Rør evt. melet ud i lidt af saucen og jævn retten hermed.
Smag evt. til med mere krydderi.
Server løse ris eller spaghetti til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.319 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her