Den ideelle kombination: Syltede agurker og rødbeder fint anrettet som appetitvækker
75 g syltede agurker
1 løg
2 spsk hvidvinseddike
5 spsk olie
salt, peber og sukker
1 spsk purløg, snittet
200 g rødbeder, friske
1 spsk olie
1 tsk eddike
200 g kamsteg (eller skinke) til pålæg (i skiver)
*
A. Syltede agurker skæres i terninger.
Løget skæres i fine terninger.
Begge dele røres sammen med 2 spsk hvidvinseddike, 5 spsk olie, salt, peber og sukker.
1 spsk snittet purløg blandes i.
B. Rødbeder skylles og skrælles. De rives til strimler på et rivejern.
I en skål blandes de med 1 spsk olie, 1 tsk eddike, salt og peber.
C. Kamsteg (skinke) lægges fladt på 4 tallerkener.
Rødbederne kommes på, og agurke-vinaigretten lægges udenom.
Pr. portion: 15 g protein, 21 g fedt, 4 g kulh. = 264 kcal 1106 kJ